Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||
1 fejlettebb karalábé, 1 pritaminpaprika, 1 kis fej vöröshagyma, só, pirospaprika, 1 kávéskanál liszt, 2 dkg zsír, apróra vágott petrezselyemzöld, 1 marék reszelt tészta |
A karalábét megmosom, meghámozom, fél cm-es vastagságú hasábokra vágom. A hagymát apró kockákra vágom és zsíron megfonnyasztom, majd ráteszem a karalábét és a felkockázott paprikát. Óvatosan keverve, kissé megfuttatom a hagymás zsíron. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|
Tejfölből, csakis a 20%-os! Mindenbe!